Днями у дитячому оздоровчому санаторії «Сосновий Бір» фахівці Черкаського міського центру зайнятості спільно з міським відділом патрульної поліції ГУНП в Черкаській області та міською службою у справах дітей провели виїзний профорієнтаційний захід для понад 200 юнаків та дівчаті на тему: «Відпочиваючи – обирай майбутню професію».

фото 3

На думку фахівців центру зайнятості головною метою заходу було розширити уявлення про різні види професійної діяльності та визначити професійні інтереси підлітків, щоб у подальшому запобігти молодіжному безробіттю. Також важливим етапом на заході було навчити підлітків безконфліктно спілкуватися між собою та досягати успіху у побудові власної кар’єри.

Під час інтерактивної гри «Я на ринку праці» молодь дізналася  про найзатребуваніші професії в місті, переглянула відеосюжети про професії та пройшла профорієнтаційне тестування.

У свою чергу представники правоохоронних органів провели лекційно-просвітницький інтерактив щодо попередження негативних проявів у дитячому та підлітковому середовищі у вигляді  ділової гри, під час якої для молоді розповіли про переваги та особливості професії «поліцейський», а також поділилися власним досвідом щоденної відповідальної роботи. Юнацтво також дізналося про правила поведінки в громадських місцях та спробувало виконати силові вправи з самозахисту.

«Планувати та визначатися з бажаною професією необхідно завчасно. Життя, звичайно, вноситиме свої корективи, але питання вибору професії вимагає серйозного ставлення, часу та додаткової інформації, тому важливо працювати над собою різнопланово, щоб в майбутньому досягати професійних вершин», – наголосила  інспектор патрульної поліції Анна Найчук.

Черкаський МЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сосновобірчанин 27.08.2017 17:19
Найкращий водограй в місті - на території "Соснового Бору". Анатолій Павлович - молодець!!! Ситника - в міські голови!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100