реклама

реклама

kita Міський голова Анатолій Бондаренко пояснив своє розпорядження про скорочення посади заступника начальника муніципальної інспекції, пише «Інфоміст».

– Я скажу так, шановні друзі, наскільки багато є нарікань на роботу муніципальної інспекції: це і невжиття заходів по МАФах, і невжиття заходів по сміттю… В мене нема питань особисто до Ігоря Мечиславовича (Кіта – ред.) ніяких. Його право голосувати, як він хоче. Але я звик довіряти керівникові. Керівник подав подання про скорочення: він вважає, що потрібно більше не керівних посад, а тих людей, що працюють у полі. От запропонували йому (Кіті – ред.) посаду спеціаліста, відповідно до району. Я думаю, в цьому нічого страшного немає, – розказав Бондаренко.

Також міський голова додав, що йому відомо про “фальсифікації”, до яких вдавався Ігор Кіта, перебуваючи на посаді

– Тим більше, є серйозні підстави про фальсифікацію заступником директора муніципальної інспекції Кітою протоколу при встановленні самовільної споруди. Зараз юрвідділ розглядає це питання. Це надзвичайно грубе порушення. Через такі порушення ми постійно програвали суди з питань накладання штрафів і тому подібного, – сказав він.

Як повідомлялося, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко скоротив посаду заступника начальника управління інспектування. Раніше на ній працював депутат міськради від БПП “Солідарність” Ігор Кіта.

реклама

Коментарі  

 
+9 #6 Я 30.08.2017 17:23
Муниципалы не работают. Не компетентные. Не образованные. Колапсируют по немногу, вакуум в головах, в глазах нажива.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Сергій 30.08.2017 15:22
Толя - тупий лисянський Браток. І діє відповідно до цього. Кіта попав під роздачу ВИКЛЮЧНО тому що голосує НЕ ТАК як хоче толя. Косяк отримав посаду ВИКЛЮЧНО тому що голосує ТАК як хоче толя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Андрій 30.08.2017 15:13
Тупа відкрита розправа. Поміняли фахового, досвідченого Кіту на нікакенного Косяка. Всі призначення-звільнення Бондаренка - виключно із особистих мотивів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Стадо 30.08.2017 14:21
Це наука усім - Бондаренко одною рукою вимагає щоб виконувале те незаконнее що він хоче, а потім другою рукою умножує на нуль!!! А сам білий та пухнастий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 НАДІЯ. 30.08.2017 13:24
Скорочення посади і посилання при цьому на подання нового керівника інспекції,- ні що інше як розправа над Кітою. Але ж скільки не законних доручень міського голови перед цим виконував сам Кіта?! Не сідайте грати в карти з шулерами!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 стабилизец 30.08.2017 13:12
васстановица через суд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100