реклама

реклама

Сьогодні у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. Слова вітань на адресу молоді звучали від представників обласної влади, ректорату, професорсько-викладацького складу, гостей свята, інформують у навчальному закладі.

Розпочалося свято під звуки Гімну України. Із вітальними словами до студентів, батьків, викладачів і гостей звернулася ректор університету, доктор економічних наук Любов Шпак.

– З упевненістю можу сказати, що новий навчальний рік стане ще одним кроком у розвитку нашого навчального закладу, і ми зможемо досягти всього запланованого, – наголосила Любов Олександрівна. – За студентські лави сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Бажаю всім досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

Зі святом Знань та початком нового навчального року університетську громаду привітав перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль.

– Задля того, щоб ви сиділи за партами, на сторожі вашого миру стоять бійці, – звернувся до студентів Віталій Володимирович. – Тому здобувати знання – це не ваше право, а ваш обов’язок. Стати справжніми фахівцями вам допоможе потужний професорсько-викладацький склад Східноєвропейського університету. Черпайте від викладачів те, що вони вам дають, і цінуйте кожну годину, проведену в університетських аудиторіях. Здоров’я, миру, витримки, впевненості у власних силах.

Найбільш хвилюючим моментом свята стала посвята першокурсників у студенти. За традицією, після проголошення клятви першокурсниками, ректор вручила їм символічний студентський квиток.

Про це йдеться на сайті Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100