Сьогодні міський голова Києва та чемпіон світу з боксу Віталій Кличко приїхав до Канева, щоб відкрити обласний турнір з боксу під назвою «Кубок козацькоï слави iменi Байди Вишневецького» та привітати учасників турніру.

Під час привітання боксерів Віталій Кличко розповів свою дитячу історію.

– Колись я був маленький і ми дивилися бій Майка Тайсона, який нокаутував свого суперника і став наймолодшим чемпіоном в історії боксу. Я тоді сказав своїм друзям, що колись виросту, поб’ю його і заберу цей пояс. Вони не повірили мені і почали глузувати. Але вони не знали, що в мене дуже гарна пам'ять. Я став чемпіоном і зустрівся з цими друзями. І приніс в сумці чемпіонський пояс, яким володіли Тайсон і Мухаммед Алі. Друзі сказали, що і подумати не могли б, що хлопець з їхньої школи стане чемпіоном. Тому бажаю юним боксерам вірити в себе і ніколи не здаватися, – сказав Кличко.

За словами Віталія Кличка, його брат Володимир теж планував приїхати в Канів. Але він зараз знаходиться в Гамбурзі, де підтримує українського боксера Олександра Хижняка у фіналі на чемпіонаті світу.

Також присутні на заході керівники області та міста Канів. Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко подякував Віталію Володимировичу за підтримку боксу на Канівщині. Як відомо, брати Клички взяли участь в благодійному аукціоні для того, щоб збудувати ринг в Каневі. Як зазначив сам Віталій Кличко, на аукціоні навіть продали квитки на наступний бій його брата Володимира, який вже не відбудеться (відомо, що Володимир прийняв рішення завершити кар’єру спортсмена – ред.).

Почесні гості спостерігатимуть за турніром за участі черкаських боксерів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Физиогномист 02.09.2017 14:00
Господи,вы посмотрите на выражение тупого лица одного из присутствующих на фото рядом с Кличко. Фу, ..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Земляк 02.09.2017 13:58
Ну что я тебе хотел бы сказать Виталий.дорогой ты мой земляк. В своё время я поверил в тебя,как боксёра и как человека,которы й,как мы думали,был бы достойным политиком и президентом.Но я глубоко разочаровался в тебе,как политике и как не печально, и человеке. Сейчас ты для меня и уверен для многих твоих поклонников- умер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 федор принципиальный 02.09.2017 12:42
А почему рядом нет Кудактина и Мурзы ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100