реклама

реклама

У наступному навчальному році в Черкаській медичній академії планують розпочати підготовку майбутніх лікарів. Про це під час сьогоднішньої сесії облради повідомила керівник закладу Інна Губенко.

meditsina Нагадаємо, торік Черкаський медичний коледж став медичною академією. У виші відбулися вибори ректора, і сьогодні обласна рада призначила Інну Губенко (раніше – директора коледжу) на цю посаду.

– На сьогодні ми отримали ліцензії для реорганізації коледжу в академію. Запроваджено магістратуру для медичних сестер (науковців у галузі медсестринства), і цьогоріч ми вже набрали перших магістрантів. Також уже отримано ліцензію на підготовку лікарів, яку ми розпочнемо наступного року, – зазначила Інна Губенко.

Також вона нагадала, що саме її навчальний заклад першим в Україні розпочав підготовку спецфельдшерів для Збройних сил, і цьогоріч проведено вже третій прийом на цю спеціальність.

Загалом у Черкаській медичній академії готують фахівців у трьох напрямках – медицина, фармація і післядипломна освіта.

Нагадаємо, 3 грудня 2010 року обласна рада дала дозвіл на зміну статусу і реорганізацію свого комунального освітнього закладу – Черкаського медичного коледжу – в Черкаську медичну академію. 18 грудня минулого року депутати облради проголосували за перейменування Черкаського медичного коледжу в Черкаську медичну академію. Відповідно до статуту, академія є правонаступником медичного коледжу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Фізіолог 08.09.2017 15:20
Стережіться хвороби та ховайтесь мікроби !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Батрахоміомахія 08.09.2017 14:47
"Нацковці в галузі медсестринства" - це що таке? Що то за звір?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Коваль 08.09.2017 13:54
Губенко, як П*єха- "вечная наша":)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Сармат 08.09.2017 13:54
Навчилась би ця Губенко трієчників не випускати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100