До батьків трійні, яка нещодавно народилася, з Черкаської міської ради не телефонували, аби обговорити, як допомогти родині.

Про це кореспонденту Zmi.ck.ua повідомив батько малят Вадим Яцун.

1504872808-476

Нагадаємо, 24-річна породілля вже має двох хлопчиків 2013-го і 2016-го років народження. Тепер родина поповнилася трьома дівчатами. Батько дітей хвилюється за майбутнє сім’ї. Нині вони винаймають двокімнатну квартиру в Черкасах і живуть на одну зарплату.

Зауважимо, у міській раді в коментарі нашому виданні десять днів тому повідомили, що про резонансний випадок знають і родині збираються допомогти, що питання є складним і його вивчають.

"У випадках, коли народжується трійня, батьки зустрічаються з міським головою і озвучують проблеми, які по факту  є, тоді приймається рішення, яку  допомогу надати", - зазначала директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук.

Однак така зустріч не відбулася. Самі ж батьки у міської влади допомоги не просили, адже, як пояснили, не знають, куди потрібно звертатися.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Марина 11.09.2017 08:44
А коли вони планували третю вагітність у зйомній квартирі, вони чим думали? Хтось не наважується на другу дитину, а хтось ні про що не хвилюється і собі живе як живе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 федор принципиальный 10.09.2017 08:44
Вспомните когда у Бондаренко родился сын,вся мэрия вывалила на улицу поздравлять шефа,а черкащан,которы е усадили в кресло его,ума не хватает поздравить-помочь,подсказы ваем,вытащите из-под матраса бабло и купите хату людям-позорники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Сидоров. 09.09.2017 22:38
троє малих одночасно, то є вже державна проблема. Усім зрозуміло, що сім"я сама не впорається з цією проблемою.Причому уже зараз, а не після кількамісячного вивчення питання владою. Квартира мінімум 4х кімнатна.Коляска , бо коштує вона самшедші гроші.Памперси для трьох до року. Дитячі суміші для вигодовування.І гроші , гроші.Але ж наш незабвенний мер просто відморозився.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Пенсіонер 09.09.2017 19:05
Хто до кого повинен звертатись?вдадо!ти при пам'яті?у нас щодня трійні народжуються??? Г
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Василь 09.09.2017 16:34
А батькам i просити не потрiбно.Нехай мiський голова вiдiрве дупу вiд стiльця i покаже на що вiн придатний. Для себе вони майстри,а для людей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Ольга 09.09.2017 16:10
Просто ганьба меру! У людей - п"ятеро літей, у Черкасах - перша трійня за багато років, а мер мовчить у тряпочку. Негайно нехай виправляють ситуацію. Закликають народжувати, бо кількість немовлят значно менше кількості померлих, тобто явно ситуація сумна. Дайте людям квартиру, щоб не тулилися у найманому житлі. Якось мер веде себе не по-європейськи. Хоча, я не здивована. Одарич би точно відгукнувся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100