Віднедавна просто у центрі Черкас перед облдержадміністрацією на Соборній площі був змонтований футбольний майданчик. Тут проводитиметься турнір «Зірка вуличного футболу. Черкаси–2010», де під символікою Партії регіонів аж до виборів змагатимуться дворові юнацькі команди.


Для втілення своїх спортивних ідей Партія регіонів не пішла на стадіони, а забрала майданчик у центрі Черкас, де раніше стояв пам'ятник Леніну

Для втілення своїх спортивних ідей Партія регіонів не пішла на стадіони, а забрала майданчик у центрі Черкас, де раніше стояв пам'ятник Леніну


Ідея проведення цього турніру належить керівнику міської організації партії Сергію Отрешку. Він особисто розповів про це «Прочерку».
– Ідея партійна і моя. Я пам’ятаю ще ті часи, коли в дитинстві сам приймав участь у такого роду турнірах в Черкасах. Вони були цікаві для дітей, об’єднували їх і відволікали від інших, можливо, не зовсім правильних думок, – розповів Сергій Володимирович. – Що ж до інших якихось акцій від нашої партії, то скажу так. Все що до кінця відпрацьовано, одразу виноситься на широкий загал. Інші ідеї, безумовно, є, але поки вони на рівні ідей, тож анонсувати партійні заходи зможу на наступному тижні. І це будуть заходи, що плануємо проводити не лише у межах виборчої кампанії, а взагалі плануємо зробити їх традиційними і регулярними.
У свою чергу, як повідомила «Прочерку» прес-секретар обласної організації Партії регіонів Тетяна Очеретяна, у вуличному футболі братимуть участь діти від 13 до 16 років.
– Це будуть команди саме дворові, які формуються за місцем проживання. На сьогодні вже зареєструвалося до участі в турнірі близько 60 команд. Але бажаючих ще багато. Тому ми продовжили реєстрацію учасників, і вже в кінці тижня буде визначена турнірна сітка безпосередньо самих змагань, – повідомила пані Тетяна.
Прес-секретар обласної організації ПР також повідомила, що ніяких незручностей з встановленим майданчиком не повинно виникнути. Адже, якщо до міста приїде якась зірка з концертом, для сцени на Соборній площі є ще достатньо місця. Крім того, якщо вже футбольний майданчик і заважатиме, його можна швидко демонтувати.
За словами працівника відділу комунікацій та зв’язків із громадськістю Черкаського міськвиконкому Сергія Кузляєва, з проханням надати дозвіл на проведення турніру до міської влади звернувся заступник голови обласної організації Партії регіонів пан Дядченко. У його листі, зокрема, йдеться, що вуличний футбол проходитиме на Соборній площі в терміни з 18 вересня по 29 жовтня 2010 року з 10 ранку до 18 год. вечора. Планується, що у заході візьме участь до 500 осіб.

реклама

Коментарі  

 
-2 #7 DemonsHeart 22.09.2010 22:16
А концертов небыло что ли на площади ??? а забастовок ??? Невлізло ты не прав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 NazarStodola 22.09.2010 21:31
Фарисейство, цинізм, зухвальство. Вже й малолітніх дітей задіюють до свого піару, до виборчої кампанії. А керівництво ПР замість вуха надрати Отрешкові за таку ідею, то ще й рекламують її як дуже вдалу й позитивну. Ганьба! Хотіли б від щирого серця провести за рахунок бюджету своєї олігархічної партії (хоча, хто перевірить, що це саме так?..) турнір, проводили б не в самісінькому центрі міста, де й повітря досить загазоване від постійного руху транспорту, а на більш годящому місці. Та знайдеться й на них управа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Невлізло 22.09.2010 17:33
Ти ба, як випадково гарно співпало: в акурат до виборів ніхто більше не *** на майдан перед ОДА. Хіба що великий Влізло :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 gdemoiprobel 22.09.2010 17:12
Гонта, читай прессу, губернатор и так нагружает работой наших депутатов, вон даже жалуются прессе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Кузя 22.09.2010 15:17
Замість того, щоб побудувати нові, або відремонтувати ті майданчики що ще "живі" місцева ПР піариться на готовому (доклавши до цього мінімум).СОРОМ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 гонта 22.09.2010 14:49
Це так у нас губернатор футбол любить. Захотів щоб під його вікнами в робочий час діти в футбол грали. Справжня Черкас-арена, а він на ній як Ахметов в ложі VP ПЕРСОН. А може варто роботою зайнятись, панове? По всіх основних показниках в області спад. Вже й депутатам за підсумками першого півріччя розподілять було нічого, чого не було жодного разу за попередніх п"ять років. Договорились й досиділись до пізньої ночі. Де результат?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ПЕГАС 22.09.2010 13:08
Ці *** забрали у нас площу - місце відпочинку і обставили своєю мерзотною символикою, а міськвиконком вуха розвісив.. Всі, у кого є громадянська гідність, станьте на захист Черкащини - !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100