реклама

реклама

25 вересня 2017 року у м.Черкаси відбудеться традиційний щомісячний безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування.

bizn-e1460100663210

Його проведуть фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області для платників м.Черкас, Черкаського, Смілянського, Золотоніського районів.

Місце проведення заходу: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх).

Початок: 10-00 год.

Цього разу за пропозиціями підприємців м.Черкас та Черкаського району буде викладеноий порядок реєстрації та застосування РРО підприємцями, у т.ч. при продажу платниками єдиного податку технічно складних побутових товарів. Ще одна тема семінару, заявлена платниками Черкас: особливості справляння єдиного внеску у 2017 році.

За пропозиціями платників м.Сміли та Смілянського району готується «Реєстрація, облік, звітність та справляння податків новоствореними ФОП».

У блоці «Важливо» – підвищений розмір мінімальних цін на окремі алкогольні напої; особливості справляння податку на майно, яке перебуває у спільній власності; нагадування про реалізацію права на податкову знижку за 2016 рік. Також за пропозиціями підприємців Черкаського району серед іншого будуть озвучені відповіді на проблемні питання, які виникають під час зупинення ПН/РК в ЄРПН.

Проводитиметься відео запис семінару.

Тези лекторів, презентації та відповіді на запитання будуть викладені після 16-00 год. 25.09.2017 на субсайті ГУ ДФС у Черкаській області, а відео – днем пізніше на YouTube-каналі «Допомога платнику» https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Рекомендуємо завантажити і використовувати матеріали попередніх семінарів ГУ ДФС у Черкаській області для ФОП та громадян (тези лекторів, відповіді на запитання): http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/ а також відео останніх семінарів: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw/videos

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100