реклама

реклама

У залі районної ради відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотеки, який відзначається 30 вересня. Привітати берегинь книг прийшли голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий та голова районної ради Валерій Саранча. Вони побажали здоров’я, настрою, любити свою роботу, книги.

1

«Ви переживаєте не зовсім гарні часи, якісь елементи вдосконалення, рішення. Оптимізму Вам, змін, підтримки, благополуччя, вдячних читачів і відвідувачів», - зазначили керівники району. За особливий внесок у розвиток бібліотечної справи кращі працівники бібліотек отримали від керманичів грамоти, подарунки і квіти.

Привітали також бібліотекарів начальник районного відділу культури і туризму Ірина Головата, директор центральної районної бібліотеки для дорослих та районної бібліотеки для дітей Золотоніської централізованої бібліотечної системи Галина Безкровна і голова районної профспілки працівників культури Валентина Гайдамака. А від районного Будинку культури присутні отримали заряд позитивної енергії, слухаючи щирі, веселі, ритмічні українські пісні.

Про це інформує відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100