Служба автомобільних доріг у Запорізькій області за 108,48 млн грн. замовила ВАТ «Уманьавтодор» роботи з будівництва автодороги в обхід м. Мелітополя від автомобільної дороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта до автомобільної дороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує сайт «Наші гроші».

Приватне дорожнє підприємство Сапаєва виграє багатомільйонні державні тендери

Приватне дорожнє підприємство Сапаєва виграє багатомільйонні державні тендери


 За даними SMIDA, 77% акцій «Уманьавтодору» належать Бахтіяру Сапаєву, який в 2010 році очолював державну компанію «Автомобільні дороги України», а ще раніше керував Службою автодоріг в Черкаській області.

Днями “Уманьавтодор” отримав підряд вартістю 3,2 млрд грн на будівництво автотранспортної магістралі через р.Дніпро в м.Запоріжжя.

У вересні підприємство отримало підряд вартістю 117,81 млн грн. на будівництво автомобільної дороги в м. Ірпінь Київської області, а до того – 105,09 млн грн. на поточний ремонт автодороги державного значення Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) у межах Волинської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Ігор 28.12.2011 02:13
у Волинській області на вказаній трасі я нещодавно мав можливість їздити. Дорога - відмінна! Не знаю, чи варто мріяти у нас про таку дорогу?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100