Сьогодні заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко спілкувався разом з головами спілок АТО з обласною владою. Про це він розповів на зустрічі з нардепами від «Укропу».

image.php

– Запросили прокурора, начальника поліції, заступника голови СБУ. І ми як громада міста, яка приймала активну участь в Революції гідності вимагали пояснень щодо вбивства депутата. Мене шокувало це вбивство. Але не менше шокувало ставлення влади до цієї події. До слова, були претензії до мера, що він не написав письмово про те, що йому погрожували, – дивується Шевченко.

Він також зазначив, що прокурор взагалі не бажав спілкуватися з громадою.

– Мене це обурило. Вони у відповідь згадали мені «майданівські» справи. Тож хотілося б попросити вас активніше працювати в Києві по цій справі. Від цього залежить доля багатьох у місті. У нас зараз є можливість вирватися з цього кримінального угрупування, яке 20 років товчуться в місті, – зазначив він нардепам.

Шевченко наголосив на зухвалому відношенні прокурора до громади і ще раз закцентував, що проблеми міста повинні насамперед почути в Києві, щоб відбулися зміни.

– Та тут людей вбивають як на фронті! А Всеукраїнської реакції досі немає, – сказав він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #6 Следователь 30.09.2017 14:27
На сегодня в нашем городе - прокурор, начальник полиции и глава СБУ - одни из лучших в Украине. Возможно, уважаемый всеми нами майдановцами Геннадий Юрьевич, просто их с кеми то другими попутал, не из нашего города?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 стабилизец 30.09.2017 09:30
ылита и чернь друг друга давно за людей не считают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Сидоров. 30.09.2017 09:07
І ми як громада міста, яка приймала активну участь в Революції гідності вимагали пояснень ....так сказав Геннадій Шевченко. У інеті я не знайшов відомостей про роль його в Революції.Можливо це його скромність, але якийсь слід повинен бути.Знайшов , правда , що його вигнали із Самопомочі, як самозванця.Я знаю людей, які мовчки закупили машину !!! теплих речей і відправили на Майдан.А що пан Шевченко, який виступає від імені громади?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Сотник 29.09.2017 21:20
А ти, шановний, раніше не знав, з ким працюєш пліч о пліч, з ким твій шеф дєрібанить кожен день?! Хто, коли і кого призначав на ті посади, за які така бійня, вірніше- війна розвернулась! Два роки назад все вважалося у рожевому кольорі! - Толя уже думав, що "жизнь удалась" !!!
- Тепер настав час пожинати ті зерна, які посіяв в 2015. І хто знає, чим ще все це закінчиться!
- Ти ж не читав, мабуть, коментарі на "Прочерку" два роки тому?! А тоді люди тебе попереджали! Але ж куди вам, ви стали, вдруг- ВЄЛІКІМІ !!! Тепер ловіть "подарунки долі".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Отец Борис 29.09.2017 21:14
Необходимость взять власть в свои руки громаде уже перезрела.Хватит уже умывать руки после очередного пришествия, при нашей помощи, отморозкам и надеятья,что вот они,которые стояли на Майдане и есть те моральные авторитеты.Нет прощения этой трусливой,алчно й.продажной швали во главе с главным барыгой.Гореть вам гнидота в аду!За все свои злодеяния будете отвечать перед Судом Божьим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 крюгер 29.09.2017 21:07
они все уже давно наприкорме у бандитов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100