реклама

реклама

Теплопостачальне підприємство  Сміли «Смілаенергоінвест» вкотре не дотрималося зобов’язань щодо оплати лімітів на газ. Про це сьогодні з’ясувалося на обласній нараді.

42_main

Голова ОДА Юрій Ткаченко зазначив, що проблема дійшла вже до центрального рівня.

– Ми пеконували органи місцевого самоврядування, міську раду щоб приділяли увагу цьому питання. За нашою ініціативою відбулася зустріч на рівні «Нафтогазу». Там поставили умову, якщо «СмілаЕнергоінвест» за добу перерахує 25 мільйонів, то «Нафтогаз» дасть номінацію і пустить газ. «СмілаЕнергоінвест» не виконала цю умову. Якщо місто не матиме тепла, вся відповідальність ляже на міську владу! – наголосив Ткаченко.

Представники міської влади повідомили, що «СмілаЕнергоінвест» обіцяє 15 числа дати смілянам тепло.

– Ви бачите їхню номінацію? – обрився заступник голови ОДА Сергій Овчаренко, наголосивши, що міській владі Сміли слід діяти оперативніше. – У вас зі «СмілаЕнергоінвест» договір спільної діяльності. Тобто у вас спільна відповідальність!

– Треба діяти оперативно! Ви розумієте, що згаданих коштів від «СмілаЕнергоінвест» не буде? – запитав Ткаченко.

– Так, ми знаємо… – відповів представник влади Сміли.

– То вам газу не дадуть! І тому вам треба розривати роботу з підприємством і створювати своє комунальне підприємство! – наголосив Ткаченко.

– Ми створюємо комунальне підприємство, але «СмілаЕнергоінвест» паспорти не віддають! – став скаржитися в. о. мера Сміли Віктор Федоренко.

– Дивіться, щоб не вийшла історія як торік… – пригадав Ткаченко, як сам їздив в Смілу запускати котельні.

Вже не перший рік найбільше проблемне в цьому питанні місто Сміла. Нарада щодо вирішення ситуації по Смілі проходила навіть в Києві, і, як заявляв заступник губернатора Сергій Овчаренко «протягом двох тижнів у Смілі палець об палець не вдарили для запуску опалення». Про те, хто грітиме Смілу взимку говорили і на міській сесії, де депутати дійшли думки, що варто більше покладатися на комунальне підприємство, а не приватне «Смілаенергоінвест». До слова, в уряді наголошували, що за контроль і моніторинг технічної готовності всіх об’єктів до опалювального сезону відповідальні голови ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Петро 10.10.2017 11:18
До чого тут Решетняк коли Енергоінвест в Смілу завів мер Колеснік Андрій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Петрович 09.10.2017 19:26
Так воно і було комунальне, називалось "Теплокомуненерг о", була ТЕЦ і купа котельних. Потім мер Решетяк передав його та ще і водоканал своїм дружкам, які туди нічого інвестувати і не збирались, а тільки "вичиняти". Ніхто ті 25 млн. не дасть, вони давно вже на Кіпрі, так що Сміла готовсь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100