реклама

реклама

Депутат облради, екс-голова облради Валентина Коваленко на сьогоднішній сесії озвучила інформацію, що їй надали громадяни щодо спорудження на території Рацівської сільської ради пташників фабрики «Перемога Нова», яка входить до холдингу «Миронівський хлібопродукт» (торгова марка «Наша ряба»).

DSC_0023 Жителі Чигиринського району просять депутатів сприяти зупинці проектних робіт та винести питання на обговорення, а також сприяти проведенню службового розслідування щодо можливих некомпетентних дій влади.

За словами депутатки, їй громада надала інформацію щодо розташування об’єктів птахопідприємства на відстані менше 3200 м від водозаборів міста Чигирин, сіл Рацево, Вітове,Тіньки, Красносілля, Орбіта. Це громадяни розцінюють як порушення чинного законодавства. Мовляв, будівництво потужного птахопідприємства поблизу міста Чигирин є неможливим.

Валентина Коваленко звернулася до прокуратури та поліції з проханням розслідувати питання щодо законності чи незаконності забудови потужних пташників.

Голова ОДА Юрій Ткаченко зреагував на виступ, зазначивши, що останнє слово скаже громада, а громадські слухання мають відбутися найближчим часом.

Нагадаємо, нещодавно на одне з засідань фахівців щодо можливого будівництва курників не допускали журналіста. Днями активісти з Чигиринщини пікетували обласне управління архітектури та містобудування, яке дало дозвіл на розробку детального плану території під будівництво.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Оля 28.11.2017 20:44
Без ляльководів не може - така в неї вдача :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сидоров 28.11.2017 17:24
Незрозуміло. Чому чиновники дають дозвіл. Їм громада, люди надали такі повноваження?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сармат 28.11.2017 15:24
знов за рибу гроші) Валентину використовують як рупор, а вона ведеться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100