реклама

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник розмістив у «Фейсбуці» допис «про вміння дорого продавати себе».

Стадник За його словами, департамент звернувся до закладів охорони здоров’я Черкас із вимогою підготувати інформацію про лікарів сімейної медицини та педіатрів.

«Занадто багато дзвінків, звернень та особистих розмов про те, як обрати сімейного лікаря і кого. Підготували. Ще раз пересвідчився: реформа буде дієва, коли в головах людей, які повинні реалізовувати ці реформи, є системне бачення початку змін і кінцевої мети», – написав Олег Стадник.

Керівник медичної галузі Черкас зазначив, що частина закладів поставилися до підготовки інформації «класично по-совковому»: «наксерили або сканували обличчя лікарів із офіційних документів».

«І навіть ті, які були у вигляді нових фото, зроблено за таким шаблоном, що "мама не горюй"! Такі "життєстверджуючі фото", що я особисто засумнівався в тому, чи готовий обрати такого лікаря, – написав пан Стадник. – Звичайно, повернув на доопрацювання. Ну, не вчать поки що в Україні з дитячого садочка, зі школи вмінню оцінити достойно себе і гідно презентувати».

Олег Стадник нагадав один із провідних принципів реформи: скільки пацієнтів лікар набере, стільки грошей і заробить.

«Як же ж важко вичавлювати із себе кріпака, який ходить із виразом в очах, що він все і всім винен. От такі дрібниці реформи, і так щодня», – підсумував Стадник, пообіцявши, що потрібну інформацію все-таки буде оприлюднено.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 2212 30.11.2017 16:23
все він правильно пише.Хай трохи пошевеляться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Пологовий будинок 30.11.2017 11:45
«Як же ж важко вичавлювати із себе кріпака, який ходить із виразом в очах, що він все і всім винен. От такі дрібниці реформи, і так щодня», -Круто, товариш Стадник. А хто культивує такий стиль роботи в медицині 20 років?? :P Хіба не ти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Доктор Про 30.11.2017 11:41
Зате Стадник уміє себе подати :P - оформив собі та дружині фінінспектору Джуган інвалідність ІІ групи, очолюють два управління в міський раді, по 40 тисяч зрплата та 5 тисяч інвалідська пенсія :zzz :zzz . Разом пилять бабло і хизуються Луї Вітоном :D :D Куди вже тупим лікарям...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ченчик 30.11.2017 10:58
Що ж будемо робити, коли один набере 2тис.хворих, а другий 200? Черга величезна- а до цього йде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Людина в білому халаті 30.11.2017 10:14
Воістину- наїдений голодного не розуміє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100