реклама

реклама

Чи готові Черкаси до зими і чи мають достатні запаси солі у студії «Вичерпно» розповів директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник.

За його словами, тендер по закупівлі солі вже відбувся, але переможцем став приватний підприємець, який знаходиться за 160 кілометрів від Черкас.

- Ми ж розуміємо, що не можемо, наприклад, одночасно привезти 500 тонн солі і вивантажити на територію підприємства, бо вона і злежиться, і стече водою. Є певна процедура, нам щодня потрібно від 40 до 80 тонн солі, — відзначив керівник підприємства.

Питання в тому, чи готовий цей підприємець щодня поставляти сіль і яку ціну він за це пропонує, – каже Олексій Мельник. Донедавна говорили, що солі вистачить на 4 виїзди, однак чиновник переконує, що вони вже віднайшли спосіб вирішити це питання.

- По солі на 90 відсотків усе нормально. Думаю, ми справимося із ситуацією і сіль буде, – говорить він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 депутат 01.12.2017 21:58
Тендер відбувся, але виграв підприємець, який за 160 км від Черкас, тепер питання чи зможе він щодня поставляти сіль і по якій ціні, то що ж це за тендер і який дурак його проводив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Надія. 01.12.2017 21:48
Які великі фахівці беруться чистити дороги міста від снігу. Та яка різниця на якій відстані поставщик солі, якщо на території Челу Аш потрібно мішати пісчано- соляну суміш? Використовувати тільки сіль, можливо якщо є відповідні складські приміщення і відповідна техніка. Розпитай хоча б у Бортніка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Семен 01.12.2017 13:31
А что Бильду уже отогнали от корыта?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100