реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко під час зустрічі з міськими головами різних міст України та головами ОТГ розповів про здобутки міської влади.

Зокрема, черкаський мер акцентував увагу на тому, що зараз міська влада займається глобальними проектами, навідміну від першого року керування Анатолія Бондаренка, коли, за його словами, у місті було відремонтовано найбільше доріг в Україні, з розрахунку кількості квадратних метрів на одного жителя.

Зараз ми реалізуємо масштабні проекти. Наприклад, реконструкція вулиці Героїв Дніпра, Також створили майданчик для кросфіту. Ми хочемо побудувати стадіон, аби проводити всеукраїнські заняття. Це вид спорту, який набирає популярність в Україні. У Черкаському зоопарку реалізували проект «Земля ведмедів і вовків», після чого виручка зоопарку за одні вихідні сягнула майже півмільйона гривень, а зоопарк став самодостатнім закладом.

Не забув міський голова згадати і про питні фонтанчики, які поставили в місті, оновлення будівлі палацу одружень та реконструкцію пляжу «Пушкінський».

Серед проблем Анатолій Васильович пригадав зокрема і те, що тривалий час у місті не могли визначитись, де встановлювати стелу «Я люблю Черкаси».

Підсумував мер Черкас свій виступ думкою, що політика не повинна стосуватись містян і впливати на розвиток міста.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Сидоров. 02.12.2017 12:16
Як гарно мер каже. Прям дійсно найкращий мер країни,Євразії, та що там соромитись--Всесвіту.А от що наспрвді, те знають люди Міста.Можливо перед тим як хвалити себе, запитатися дозволу громади Міста, якою він , до речі, і нехтує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100