реклама

реклама

Заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко вважає, що в Україні не відбувся той процес люстрації, який необхідно було провести. Це, за його словами, загальмувало реформи, сказав він на круглому столі в Черкасах.

Поряд з тим, черкаську владу він похвалив:

- Черкаська міська влада відкрита, сприяє діяльності громадських рухів. Ті, хто висів роками на бюджеті, відсторонюються.

Але визнав наявність малої кількості саме нових людей у владі. Це, на його думку, пов’язано з бюрократичними перепонами, що не дає новим людям швидко входити у владу і змінювати країну..

Відзначимо, що зараз у міськраді триває зустріч з нагоди річниці початку силових протистоянь на Майдані в 2013 році. Захід має назву «Контрреволюція».

Ведучий заходу голова молодіжного крила національного корпусу Іван Хижняк. Запрошені представники МВС, прокуратури тощо.

Від міської влади присутній Геннадій Шевченко, від обласної влади – заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Сотник 02.12.2017 02:51
Чи вам ще давати оцінку тій "люстрації", про справжність якої ніхто з вас тями не має зовсім! Для початку назвіть хоча б кількість люстрованих чиновників у Черкасах і області, окремо?! Впевнений, що жоден з присутніх там сьогодні, не скаже точно! То що той Шевченко з Омаргалієвим можуть толком довести громаді! Балаболи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Надія. 01.12.2017 21:35
Це Гена реформатор? Напевне так якщо реформи зводяться до установки його Мафів і газових заправок мера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 правда 01.12.2017 18:02
Гена, точка сидіння визначає світогляд, Кидай ту владу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100