реклама

реклама

Володимира Радька друзі називають «непересічною людиною» і навіть героєм. Бард, поет, музикант, телевізійник, педагог – за своє життя він приміряв на себе чимало ролей, і в кожній досягав успіху. А коли йому виповнилося 50, влаштував свято не лише для себе, а для всіх своїх друзів і шанувальників таланту. 27 листопада на сцені Будинку культури ім.. І. Кулика відбувся його перший сольний творчий вечір.

PB270008

Серед тих, хто прийшов його привітати (а зал був досить заповнений) – колеги з усіх його численних місць роботи: з телебачення, з Палацу молоді, з театральних колективів. Всюди його цінували за невичерпну енергію і професійність, за готовність допомагати, за прагнення до досконалості, а головне, звісно – за талановитість.

Щирість своїх пісень він й цього разу дарував глядачам щедро і невимушено. Зрештою, такою була вся обстановка в залі, та інакше й бути не могло, бо зібралися там справжні друзі, ще й талановиті люди. Разом з ювіляром співали й жартували, читали присвячені йому вірші і насолоджувались музикою і піснями.

PB270025

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100