В Черкаській ОДА уже напрацювали низку пріоритетних проектів на 2018 рік, враховуючи обласну «Стратегію-2018». Про це під час сесії облради в п’ятницю повідомив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

7 Він також назвав декілька ключових напрямків.

- «Підвищення конкурентоспроможності регіону»: облаштування індустріального парку «Золотоноша» необхідною інженерно-транспортною інфраструктурою, реконструкція аеропорту, створення центральної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, розвиток інноваційних шкіл Черкащини, створення Центру розвитку підприємництва, поліпшення дорожньої інфраструктури.

- «Розвиток територій»: створення сервісного центру з обслуговування та розвитку сільськогосподарської кооперації, будівництво сільських амбулаторій, створення ЦНАПів у об’єднаних територіальних громадах, проведення інтернету в сільську місцевість.

- «Розвиток людського капіталу»: STEM-освіта*, спортивні проекти, зокрема, оснащення спортивних шкіл.

- «Екологічна безпека та збереження довкілля»: впровадження комплексної системи поводження із твердими побутовими відходами, забезпечення якісною питною водою населених пунктів області, поліпшення стану річок.

__________

* STEM-освіта – це низка чи послідовність курсів або програм навчання, яка готує учнів до успішного працевлаштування, до освіти після школи або для того й іншого, вимагає різних і більш технічно складних навичок, зокрема із застосуванням математичних знань і наукових понять. STEM (S - science, T - technology – Е-engineering – М-mathematics).

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Савр 25.12.2017 09:36
Може не треба,а то буде як з дорогами,сяк-так!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 черкащанин 25.12.2017 08:20
Дурень думкою багатіє. Краще пообіцяти завершити ремонт мосту та збудувати пташники Косюка в чигиринському районі,бо це від вас не залежить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100