Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 26 грудня будуть проводитися технологічні роботи. У зв’язку з цим, рух автотранспорту на цій ділянці автодороги 26 грудня буде закрито з 9.00 до 16.00. images

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт і у разі необхідності здійснювати об’їзд через місто Канів.

Прес-служба САД у Черкаській області

Нагадаємо, під час нещодавньої сесії Черкаської облради депутат Юрій Ботнар обурився діям влади, яка не може забезпечити ефективний ремонт мосту через Дніпро.

У якості прикладу він навів Китай, де за три місяці реконструюють складніші об’єкти, ніж черкаський міст.

- Виникає питання, чому в Китаї це можливо, а у нас – ні? Мабуть тому, що у Китаї на боротьбу з корупцією виділяються не долари, а набої, - сказав Ботнар.

Юрій Ткаченко під час свого звіту вибачився перед жителями Черкащини за незручності з ремонтом дамби.

«Повірте, там непросто, багато було складнощів, виявлених під час будівництва. Робота йде ,не стоїть на місці!» – запевнив голова ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Ірина 26.12.2017 19:00
Вибачення... Хм.. смішно. Просто сил вже не має це терпіти. Навіщо було відчиняти?? Я 3 години чекала дизеля, так як коли підійшла на зупинку, щоб сісти на маршрут Золотоноша-Черкаси, мене повідомили, що через міст нікого не пропускають. Не у всіх є доступ до інтернету чи до ЗМІ, де можна дізнатися інформацію про непередбачувані ремонтні роботи. Просто виходить сьогодні пускаєм, завтра - ні. Скільки це все триватиме????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Вася 25.12.2017 22:56
В воскресенье тоже было объявлено о закрытии моста, но пропускали целый день. Зачем вводить людей в "оману".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ХХХ 25.12.2017 22:45
Блін. Надоїли їхні вибачення і прохання з розумінням ставитись... Гідні люди, при невиконанні своїх обовязків кладуть мандат на стіл та беруть в руки пістоль. Тоді люди зпамятають їх гідними. А у нас шваль всяка, швондери при аладі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100