реклама

реклама

Федерація легкої атлетики Черкаської області оприлюднила список спортсменів, які включені до числа кандидатів на участь в ХХХ лiтнiх Олiмпiйських іграх, які цього року мають відбутися у Лондонi. До числа спортсменів, які претендують на звання кращих легкоатлетів країни, потрапили і дві наші черкащанки: Наталія Золотухіна та Юлія Олішевська.

Цього року спеціальна комісія відібрала усього 90 легкоатлетів: 58 жінок та 32 чоловіки.

Наталя Золотухіна потрапила до провідної групи кандидатів, а Юлія Олішевська – до перспективної.

Кожен претендент буде змагатися лише в одному виді програми. Наші землячки, зокрема, спробують свої сили у двох видах: Наталя Золотухіна у метанні молота, а Юлія Олішевська у бігу на дистанції 800 метрів. Обидві спортсменками є майстрами спорту міжнародного класу та вихованцями черкаської ШВСМ.

Наразі черкаські легкоатлетки активно тренуються та налаштовуються на нові високі результати, повідомляє «Черкаський спорт».

Нагадаємо, що Літні Олімпійські ігри-2012 – це тридцяті за рахунком літні Олімпійські ігри. Вони пройдуть у Лондоні, столиці Великобританії, із 27 липня по 12 серпня. До речі, Лондон стане першим містом, який прийме Оліміпійські ігри уже втретє (до цього вони проходили там в 1908 та 1948 роках).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100