реклама

реклама

Як відомо, Черкаси залишилися єдиним містом, в якому ще не прийнятий бюджет. Це загрожує не тільки не виплатою зарплати 15 тисячам бюджетників, але зривом фінансування державних програм. Зокрема, директор департаменту фінансів ЧМР Наталія Джуган зауважила, що незабаром на рахунки міськради мають надійти 22 млн грн державної субвенції на виплати матерям по догляду за дитиною. Однак використати їх не буде змоги, поки не приймуть бюджет.

diabet_02_b-710x434

Так само немає змоги фінансувати за 1/12, оскільки Казначейство відмовило міській раді у зв’язку з тим, що це суперечить законодавству. Під зривом опинилося фінансування державної програми «Доступні ліки», пише "Вичерпно"

Однак був знайдений тимчасовий механізм, за яким недужі черкащани й далі отримуватимуть життєво необхідні ліки.

- Усі деталі опрацювали з керівництвом обласного КП «Фармація» та міського департаменту охорони здоров’я на нараді 5 січня. «Фармація» готова тимчасово (до ухвалення міського бюджету) працювати за гарантійними листами. Такий механізм може бути задіяний і у співпраці із приватними аптеками, — написав на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» заступник голови ОДА Ярослав Березань.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 патріот 09.01.2018 19:49
Цитую Любов Майборода:
Завтра сесія міської ради. Прохання і вимога одна: прийміть бюджет. Чому хворі люди повинні страждати? Заради чого цей заколот?

Любов Володимирівна, чому ви, як член БПП, не впливаєте на вашу фракцію в міській раді? Адже саме порошенківці - перші заколотники серед депутатів, а місто страждає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Любов Майборода 09.01.2018 16:24
Завтра сесія міської ради. Прохання і вимога одна: прийміть бюджет. Чому хворі люди повинні страждати? Заради чого цей заколот?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100