реклама

реклама

Озвучені вчора Олександром Радуцьким кандидатури у члени міськвиконкому є пропозицією 27-ми з 42 депутатів Черкаської міськради – 22-ох опонентів міського голови та 5-ти представників фракції «Батьківщина». Про це у відеоблозі на «Фейсбуці» повідомив черкаський журналіст Вадим Комаров.

image.php За його словами, кандидатури до виконкому внесли й інші фракції та окремі депутати міськради. Так, «Самопоміч» пропонує черкаську юристку Людмилу Бордунос, «Черкащани» – колишнього заступника мера Віктора Беззубенка та депутата Івана Сухарькова. Представник Радикальної партії Олега Ляшка Віталій Косяк запропонував кандидатуру голови сільської ради села Думанці Сергія Кукушкіна. Позафракційний депутат Олександр Дишлюк пропонує кандидатуру Олега Кушніра (керівника агентства, що впроваджувало в Черкасах систему «Прозорро»), «Незалежні» (Альона Цегвінцева, Максим Шадловський, Тетяна Чорнобіль) пропонують кандидатуру Сергія Танюка, а «Батьківщина» – Станіслава Овчаренка, Михайла Мушієка і Геннадія Шевченка.

Нагадаємо, Асоціація лікарів міста Черкаси пропонує до виконкому кандидатуру керівника міського травмпункту Віталія Григор’єва.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Надія. 12.01.2018 15:08
На жаль не достатньо ні місць замів, ні кількості місць від громадськості, щоб задовольнити всі уже роздані обіцянки за ті чи інші послуги. Виходять на поверхню всі зв'язки Черкащан з регіоналами, Незалежності з Танюком, от тільки Батьківщина прогнозована і послідовна. А всі інші розраховують що таким чином відпрацюють борги?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Бердер 12.01.2018 13:04
О Шура заварив бадагу!! Навіть мене перевершив! Хто у нас самий розумний та красивий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Семен 12.01.2018 12:33
Из всех один Григорьев нормальный кандидат и еще не замазан в политике.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100