реклама

реклама

Після завершення перерви на Черкаській сесії міськради стало зрозуміло, що засідання бюджетної комісії не відбулося На трибуну вийшов депутат Олександр Згіблов, який від імені фракцій ПВД, БПП, Батьківщини і Свободи повідомив, що на їх думку пропозиція депутата Павла Карася про доплати черкаським пенсіонерам на 500-1000 гривень недостатньо.

39_main

Він пропозицію доплачувати кожному пенсіонеру по 2-2,5 тис. Після чого частина депутатів почала аплодувати, а частина сміятися.

На трибуну вийшов секретар міськради Олександр Радуцький.

- Ви бачите, що відбувається? - і додав, що ці додаткові виплати - це додаткові навантаження на бюджет.

- Потрібно збільшити дохідну частин! - запевняв Радуцький.

Зокрема, на його думку, цього року має бути більшим дохід від ПДФО, оскільки збільшуються зарплати. Він повідомив, що сьогодні бюджет розглядатися не буде. Але до кінця місяця всі черкащани в повному обсязі отримають зарплати і соцвиплати

Щодо бюджету, то засідання бюджетної комісії відбудеться публічно в понеділок.

Утім, на вимогу громадськості депутати таки погодилися прийняти бюджет-2018 за основу. Проект рішення підтримали всі присутні депутати

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Савр 18.01.2018 07:31
Зборище пройдисвітів! однак,наступні будуть такими ж,бо ми такі самі і вибираємо собі подібних!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 федор принципиальный 17.01.2018 20:46
караст таким циничным заявлением просто издевается над черкащанами,как ой жах,кто нами керует,им место или на нарах или в психушке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Михаил 17.01.2018 16:32
Як можна пропонувати такі абсурдні пропозиції?! З метою затягнути прийняття бюджету займатися популізмом - це злочин, який виходить з безграмотності, помноженій на відсутність совісті. Більшість уяви не має, що таке розвиток міста Люди, тепер думайте, чи варто голосувати за тих, які перед виборами фарбують вам під'їзди та встановлюють лавочки. Вони ж потім забирають у вас кошти з великим наваром і вирішують свої справи і тільки 10% справ громади... Але дякую їм, що хоч посходились під впливом громадськості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 депутат 17.01.2018 13:40
Збільшення за рахунок збільшення. Закрались, забрихались по саме нікуди, гнать таку владу треба в три шиї і чим швидше тим краще, бо довалять країну.ВИСОКО ПРОФЕСІЙНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Семен 17.01.2018 12:50
3.14дарасня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100