реклама

реклама

Вимога монетизації. Черкаські ОСББ вимагають від Прем’єра та профільних міністерств монетизувати пільги й субсидії для громадян. Про це йдеться в сюжеті ВІККИ

Пояснюють: на старті року змінилися правила використання пільг та субсидій для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. За нововведеннями, керівництво об’єднань зобов’яжуть відкривати спеціальні рахунки.

Мешканці не розуміють, як здійснювати господарчу діяльність будинку, адже за статистикою понад 50% "квартирантів" – пільговики й субсидіанти. Тому вимагають дати доручення профільним міністерствам підготувати пропозиції щодо необхідних змін до нормативно-правових актів, аби забезпечити монетизацію пільг та субсидій для ОСББ.

Також просять Кабмін та Прем’єра дати доручення Мінфіну й міністерству соцполітики забезпечити відшкодування субсидій, наданих громадянам за минулоріч.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Марк 31.01.2018 19:20
А скільки говорилось - не поспішайте створювати ОСББ на таких шахрайських умовах - без капремонту, землі, без поіденоі мишами техдокументаціі ! А тепер ще й без субсидій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100