Для створення на Черкащині якісної бізнес-освіти утворено школу малого та середнього підприємництва, яку презентував сьогодні під час брифінгу голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко.

Школа стартує в Черкасах 19 березня.

DSC_0107

В обласному бюджеті передбачено 200 тисяч гривень для створення школи. Решту коштів надав фонд Василя Хмельницького K.Fund.

– Мета проекту – збільшення кількості осіб, які будуть проводити підприємницьку діяльність, перехід малих підприємств на вищий рівень, тобто в середні підприємства, збільшення експортного потенціалу, створення робочих місць, збільшення конкурентоспроможності, – повідомив Юрій Ткаченко.

Прийом заявок триватиме до 28 лютого. Перший набір в школу – 30 осіб, а вартість програми для учасників становить одна тисяча гривень.

Програма навчання в Школі МСП передбачає 9-денний інтенсивний курс з основних напрямів організації бізнесу та підприємницької діяльності. А після інтенсивного курсу протягом 3 тижнів слухачі працюватимуть над бізнес-планами. Після захисту Проекту відбудеться урочисте вручення сертифікатів про проходження та завершення навчання.

У перспективі планується створення на Черкащині ще декількох таких шкіл.

Світлана Небилиця

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Юра 05.02.2018 19:52
Юрчик, теска, розкажи як ти оглядовий майданчик на дамбі за 9 мілн. гривень зробив (реальна вартість 400 тис.грн.)************** *************** **Сонечко, дай розклад нам - простим громадянам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Prof 05.02.2018 16:40
О, пилите Юра, пилите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100