реклама
Sucurity Police

реклама

На думку депутата Черкаської міськради, представника «Громадянської позиції» Сергія Очеретнього, його відсторонено від посади в.о. начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю міськради з політичних мотивів.

Очеретнiй

Про це повідомляє телеканал «ВІККА».

Нагадаємо, Очеретній став в.о. керівника управління після того, як його начальника влітку правоохоронці затримали за хабар. А відсторонив Очеретнього від посади міський голова Анатолій Бондаренко через скаргу одного з черкащан на дії управління. Мер планує провести службове розслідування діяльності Сергія Очеретнього. Обов’язки керівника управління до кінця лютого виконуватиме начальник відділу реєстрації Марина Якшин. Долю ж пана Очеретнього буде вирішено за результатами перевірки.

Втім, депутат вважає, що відсторонення обумовлене політичними причинами, адже напередодні прокуратура вже перевіряла управління саме за згаданою скаргою.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Микола 16.02.2018 08:26
Підла людина і як депутут, і я колишній посадовець. З такими в розвідку не їдуть. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Вампір 16.02.2018 05:02
Хай ще за Норченка та за ділянку на Митниці розкаже, та за десятку "зелені",яку він з політичних мотівів узяв, щоб не перевіряти самозахват землі та крадіжку майна на 4 млн. А з якої воно партії:-ПР,Укроп,Громад янська Позиція???? Та то знатний політик,мля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 ветеран 15.02.2018 13:55
Які політичні мотиви? Моли бога,що не взяли за с*аку,як бувшого шефа.В мусарні сидів на повернені за гроші вкрадений авто,а сюда Гура поставив касиром та інкасатором,хіб а цьому вчили в школі міліції?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 ленін 15.02.2018 13:27
УЧИСЬ,УЧИСЬ І УЧИСЬ як заповідав дедушка Ленін. Депутат Черкаської міської ради Максим Шадловський із вівторка, 15 лютого, тимчасово виконує обов’язки директора департаменту освіти та гуманітарної політики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 порадник 15.02.2018 13:20
премію не дав Толі, то за яку посаду..Через таких от чоловік 30000 залишив для народу. Ну дай премію і можеш сидіть на місці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100