20 лютого від Золотоніської райдержадміністрації рушила колона до пам’ятника Небесної Сотні, що в Меморіальному парку. Вшанувати пам’ять про активістів, полеглих під час кривавих подій на Майдані в 2014 році, зібралось чимало людей. Зокрема, голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий, голова районної ради Валерій Саранча, заступники, начальники, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, військові.

Священники відслужили панахиду за полеглими героями і разом з присутніми хвилиною мовчання вшанували синів і дочок України, що загинули на Майдані і під час війни на Сході Батьківщини.

DSC_0219

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

DSC_0232

DSC_0274

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100