У період відсутності міського голови Черкас його повноваження виконуватимуть: у питаннях діяльності виконавчих органів ради – заступник мера Ігор Волошин, у питаннях, пов’язаних з діяльністю ради – секретар міськради Ярослав Нищик.

1b19016cc8c410b6e51bef9a7b3ecc53 Про це йдеться на офіційному сайті Черкаської міськради.

Цього тижня міський голова Анатолій Бондаренко підписав розпорядження про виконання обов’язків міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в період їх відсутності, та про розподіл обов’язків.

Тоді як у частині, що стосується Кривошеєва Ігоря Анатолійовича, це розпорядження набирає чинності з дня його початку служби в органах місцевого самоврядування на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

До початку служби в органах місцевого самоврядування на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кривошеєва І.А. виконання його обов’язків, визначених зазначеним розпорядженням, здійснюватиме заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошин І.В.

Також на сайті опублікований офіційний розподіл обов’язків між мером Черкас та його заступниками. З цією інформацією можна ознайомитися ТУТ.

34_26

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 мерс 23.02.2018 07:19
Дождаться бы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Т.В.О. КОМЕНТАТОРА 22.02.2018 16:58
Не лякайте такими пєчальними заголовками :eek: Поки по Толіку "Лєбєдіноє озєро" не грало - як це його може "не буть"? Тимчасово відсутній - то інша справа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Ти - що є, що нема 22.02.2018 16:38
Толя, мені так по **й, хто буде байдики бить, ні *уя не роблячи у місті - ти, чи хтось із твоїх "заступників"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100