реклама

реклама

З 1 квітня по 8 квітня у храмі Спасо-Преображенської церкви УГКЦ перебуватимуть мощі 12 апостолів Ісус Христа. Кожен зможе прийти і помолитись, отримати чудо зцілення від святих мощей.

2018-03-07-храм Про це повідомляє «Сміла.UA».

– Це справжні автентичні мощі – частинки тіла та одягу від усіх апостолів крім Юди. Замість Юди був обраний інший апостол – Мокій. Є наукове підтвердження, що це саме їхні мощі. Ці священні рештки апостолів передані нашому Патріарху із Риму, де вони знаходяться постійно, – розповідає настоятель храму Спасо-Преображенської церкви УГКЦ отець Андрій Чик. – Найбільша кількість мощей святих знаходиться саме у Римі, у храмах Італії, є частинкою Ватиканської Бібліотеки. Кістки святих перемелюють на дрібний пил, змішують та збирають у мощевик. Він не великий, завбільшки з гривню. І там знаходяться ці мощі. Вони цілющі. Вони – ті найсвятіші речі, які об’єднують католиків і православних. Такі мощі є у всіх найбільших храмах світу.

Священик запрошує усіх вірян прийти до нашого храму, побувати на Божественній Літургії та помолитися до святих молей 12 апостолів Ісуса Христа.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Демократія 09.03.2018 20:18
Цікаво, яке є наукове підтвердження, що це саме їхні мощі. Яким чином можна було встановити, що це саме їхні мощі? Хто проводив таку експертизу? Мабуть у половині церков і монастирів по всьому світу можна знайти якісь мощі і всі вони і цілющі і справжні, і "перевірені науково" самими попами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100