Уже цієї п’ятниці, 23 березня, о 19:20 відбудеться інтерактивний звіт голови Білозірської ОТГ (сільської ради) Міцука Володимира Павловича у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Черкаській  області — телеканалу Рось. Протягом 52 хвилин голова Білозірської ОТГ звітуватиме про результати роботи за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.

zapytaj_2_cherkasy

Поставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Міцук. та протягом прямого ефіру за телефоном студії  0(472)33-04-39

Олена Баніна, продюсерка філії ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція»: “Гість першого випуску #Звіти_наживо на Черкащині є найголовнішою родзинкою першого ефіру в цьому форматі. У зв’язку з набиранням обертів децентралізаційних процесів в державі ми вирішили запросити до участі у програмі голову першої і найперспективнішої на цей час в області об’єднаних територіальних громад – Володимира Міцука. Але будемо говорити не лише про здобутки, а й проблеми цієї громади. Не хочу розкривати всіх наших задумів, але, наприклад, цікаво було б дізнатися, з якими перепонами з боку держави і громади доводиться стикатися керівнику, що було найскладнішим у розробці стратегії розвитку громади, якою б він хотів її бачити за 5 чи 10 років і чи підґрунтя для реалізації амбітних планів. Нині триває активна підготовка до ефіру. Працюємо над сценарієм, обмірковуємо, хто може бути експертами, запрошуємо до участі журналістів, готуємо студію. Сподіваюсь, програма #Звіти_наживо стане майданчиком не лише для звітування представників влади на місцях, а й активного діалогу з жителями області, обміну думками, поштовхом для прийняття рішень на користь громади.”

#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: Суспільне мовлення та Громадський рух ЧЕСНО. Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:

Березень — мери/голови ОДА (за минулий рік)
Квітень — департаменти культури
Травень — організація оздоровлення дітей
Червень — ремонт доріг
Липень — голови ОТГ, мери малих міст
Серпень — реформа освіти
Вересень — медична реформа
Жовтень — початок опалювального сезону
Листопад — бюджети міст
Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.
Цієї п’ятниці голова ОДА Ткаченко Юрій Олегович не зміг взяти участь у звітуванні, тож він зможе скористатися своєї нагодою презентувати результати свої роботи за 2018 рік уже в грудні.

Про це пише сайт "Рось".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Сотник 20.03.2018 15:56
Звісно, якщо до грудня він ще не втече з України, то можливо буде що розповісти про свої досягнення у 18 році, бо зараз дав усім зрозуміти, що за 17рік йому нема чим пишатись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100