реклама

реклама

Громадська організація «Фундація прав людини» розпочинає реалізацію в Україні нової правозахисної програми «I am Media” (“I am Media: Empowerment Advocacy Programme for Internally Displaced Women”) за фінансової підтримки  Robert Bosch Foundation у партнерстві з Черкаською обласною державною адміністрацією та  Міжнародним благодійним фондом «Небайдужі».

Мета проекту: посилення активності внутрішньо переміщених жінок на місцевому рівні через системне використання сили блогерства у соціальних медіа ресурсах Черкаської, Кіровоградської та Львівської областей.

Ключове завдання проекту: допомога у підготовці блогерів, які мають високу мотивацію та бажання реагувати на різноманітні соціальні процеси, що мають суспільний резонанс на місцевому або національному рівнях, шляхом висвітлення своєї позиції в форматі блогу (відео, аудіо чи текст).

Головний акцент проекту – організація і комунікація ВПО в питаннях активного правозахисту та блогерства і співпраця з органами влади.

Цільова аудиторія: представники громадського сектору, які працюють у сфері медіа-адвокації, журналісти, представники влади, освітніх закладів, де викладають журналістику, блогери та громадські журналісти, жінки-ВПО.

«Фундація прав людини в Україні» є відомою міжнародною організацією, яка з 1999 року працює у багатьох регіонах України. З 2014 року ключовими напрямками роботи організації є правозахист і інтереси внутрішньо переміщених осіб в Україні. З 2015 року «Фундацією прав людини» впроваджується Національна програма по соціально-економічному захисту внутрішньо переміщених осіб (ВПО). У світлі цього завдання, «Фундація прав людини» втілює проекти для внутрішньо переміщених осіб, які готові почати навчання в рамках даної ініціативи.

В трьох навчальних тренінгах, які проведено Фундацією в тренінговому Центрі Mama Cares в Київській області протягом грудня 2017 – січня 2018 року, взяло участь 24 особи з числа ВПО з Черкаської області.

Заходи, які, в рамках реалізації проекту в Черкаській області, планується провести:

  • 26 – 27.03.2018 р. проведення дводенного семінару - тренінгу: «Сила блогу в розвитку громади»;
  • Проведення щотижневих зустрічей у форматі блог-кафе з метою обговорення з учасниками різних аспектів і можливостей для розвитку блогосфери;
  • Проведення двох вебінарів за участі повідних експертів;
  • Проведення фінального круглого столу з прес-конференцією по результатам реалізації проекту в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Черкащанин 25.03.2018 08:23
Стануть блогерами - допоможуть отямитися тим, хто на тимчасово окупованій рашкою території ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100