реклама

реклама

У Руській Поляні Черкаського району вже прогрейдерували сільські дороги на вулицях Пушкіна та Сухомлинського, а також взялися за прибирання прилеглих до закладів соціальної сфери територій. На допомогу місцевим владцям прийшли козаки Руськоподянської козацької сотні та небайдужі жителі громади.

1-1

Про це інформують «Сільські обрії».

– Цьогоріч зима різко перейшла практично в літо, тому тепер не знаємо, за що перше братися, – коментує сільський голова Олег Гриценко. – Стали узбіччя вздовж центральних доріг у селі та на виїзді з нього розчищати. І з кладовищ треба вивозити купи пластикового сміття, яке щороку приносять туди наші ж односельці, забуваючи, що вшановувати померлих можна без шкоди для живих людей – справжніми квітами та молитвою. А пластикові квіти розкладаються впродовж 10-20 років, отруюючи те місце, де знаходяться на звалищі.

Місцева влада закликає односельців також долучитися до весняної толоки, прибравши власні прибудинкові території, не чекаючи, робити своє життя комфортнішим.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Руской Поляне 10.04.2018 10:12
- русские дороги и такие же пешеходные дорожки! Только там, в рашке, дороги грейдэрують. В остальном мире - бетон, асфальт, плитка,....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100