реклама

реклама

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації працівників відділів економічного розвитку райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, виконавчих органів об’єднаних територіальних громад.

IMG_8714-e1524138705767

Програма семінару практико-орієнтована і сформована відповідно до ключових напрямів державної економічної політики в контексті положень Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» та із урахуванням обласних програм щодо забезпечення сталого економічного розвитку регіону.

У рамках семінару відбулось обговорення особливостей боротьби з корупцією, відповідальності за корупційні діяння, необхідність організації превентивних антикорупційних механізмів.

Галузеву складову програми семінару реалізовували викладачі-практики – фахівці структурних підрозділів облдержадміністрації, облради, територіальних органів виконавчої влади.

IMG_8674-e1524138692959

В рамках семінару відбулось обговорення основних напрямів реформи державного управління та місцевого самоврядування; шляхів залучення інвестицій та пошук нових можливостей для розвитку територій; підготовки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок секторальної підтримки ЄС; участі проектів у конкурсному відборі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку; ознайомлення із сучасними грантовими тенденціями.

Серед іншого, слухачі отримали рекомендації щодо застосування сучасних он-лайн інструментів комунікацій; проаналізували перспективи, переваги та ризики трансатлантичного партнерства і взаємин України з ЄС та НАТО.

З метою забезпечення дуальності та безперервності навчання слухачі семінару отримали електронні кейси методичних матеріалів для самостійного опрацювання.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100