Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб сьогодні на прес-конференції визнав, що він є одним з засновників громадської організації «Кедр», якій кримський парламент віддав в оренду вісім з половиною тисяч гектарів мисливських угідь.

– Що стосується діяльності громадської організації, а вона вже існує багато років, то ще при попередній владі засновників організації перевіряли з різних кінців, по всякому: чим вона опікується і чим займається. Я вам скажу, що це громадська організація. В громадських організаціях є правління, директор, який займається поточними конкретними справами. Ця громадська організація створена, щоб зберігати природу і цим вона опікується і всіма дозволеними законом засобами намагається це зробити… Я боровся і буду боротися за природу України, особливо Черкащини. Це найдорожче, що є на цій землі! – розповів Сергій Тулуб.

– Ви були зараз у лісі, коли в нас сніги пішли? Дивилися на ялинки в снігу? Подобалися? І зразу романтичний настрій… Треба зберегти це. І треба зберегти звірів, що там бігають, щоб вони жили і розвивалися. А для цього треба годівниці! Як кажуть, підійти до цього по-господарськи! – зазначив Сергій Тулуб.

Що стосується виділених земель в Криму, то як нагадав Сергій Тулуб, цим питанням зараз займається прокуратура.

– Чи це законно чи ні, яка мета поставлена…. Не просто ж землю виділяли, були представлені документи. Тож хай прокуратура розбереться, щоб в нас були конкретні документи, а потім ми з вами обговоримо питання...

Голова Черкаської ОДА не відповів на запитання, скільки він особисто збирається вкладати в розвиток кримських угідь.

Як відомо, громадська організація «Кедр» заснована в 2008 році не звичайними мисливцями, а далеко не останніми в Україні людьми: екс-міністром вуглепрому, губернатором Черкаської області Сергієм Тулубом, главою «Укравтодору» Володимиром Демішканом і Міністром енергетики України Юрієм Бойко.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.03.2012 18:38
Сейчас молчит. Придумывалка закончилась.Цитую Олеся:
Оце видумав!!! Довго ж думав...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Nazar Obidzinski 06.02.2012 22:14
Бджоли проти меду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 sergo 06.02.2012 21:04
Ця громадська організація створена, щоб зберігати природу і цим вона опікується і всіма дозволеними законом засобами намагається це зробити… Я боровся і буду боротися за природу України, особливо Черкащини. Це найдорожче, що є на цій землі--вот с**тина за черкащинну он! !а в крыму просто теплее?а как-же родной донбас?или там уже до тебя все расхопали?когда такие как ты уже нажрутся?смотри не лопни!и не надо прикрывать хапужнечество и просто воровство заботой о УКРАИНЕ .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Мда 06.02.2012 19:39
ЗБерігати природу, відстрілюючи тварин! Боже, яка гуманна людина цей Тулуб!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Олеся 06.02.2012 19:06
Оце видумав!!! Довго ж думав...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Марія 06.02.2012 19:04
Це прийшов такий "чесний",я кий "думає" за людей? Гнать його треба звідси, щоб і пиль слідом вставала. Щоб пішки чесав до свого донецького краю і ніколии не повертався сюди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100