реклама

реклама

Стоп-кадр з програми журналістських розслідувань «Знак оклику» на телеканалі ТВі

Стоп-кадр з програми журналістських розслідувань «Знак оклику» на телеканалі ТВі

Прокуратура Криму почала перевірку законності виділення 9 тисяч гектарів мисливських угідь у Великій Алушті громадській організації мисливців і рибалок «Кедр». Про це на прес-конференції 31 січня повідомив прокурор Криму В'ячеслав Павлов, інформує Портал Крымских Новостей.


За його словами, перевірка пов'язана з тим, що в наглядове відомство поступила відповідна заява від депутата кримського парламенту Олександри Кужель. «30 січня від депутата Олександри Кужель поступило звернення», — уточнив В. Павлов.

Нагадаємо, землю «Кедру» кримський парламент виділив 21 грудня минулого року. Спікер кримського парламенту Володимир Константінов ставив дане питання на голосування тричі, оскільки з перших двох спроб депутатських голосів для ухвалення рішення не вистачало.

Згідно з рішенням кримського парламенту, 8836 га мисливських угідь Маломаякського і Ізобільненського сільрад, а також Партенітської селищної ради передані на 25 років Організації мисливців і рибалок «Кедр»» (Район Вишгороду Київської області). Група жителів Великої Алушти протестує проти передачі цих земель у приватні руки.  Олександра Кужель публічно заявляла, що за клубом «Кедр» стоять інтереси «сім'ї», маючи на увазі сім'ю Президента України Віктора Януковича.

Як відомо, громадська організація «Кедр» заснована в 2008 році не звичайними мисливцями, а далеко не останніми в Україні людьми: екс-міністром вуглепрому, губернатором Черкаської області Сергієм Тулубом, главою «Укравтодору» Володимиром Демішканом і Міністром енергетики України Юрієм Бойко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Олекса Довбуш 01.02.2012 14:44
А як же "ВІН" впевнено бореться з корупцією та вчить Черкащан бути чесними.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100