Депутат ВР Криму Олександра Кужель має намір оскаржити постанову ВР Криму про виділення майже 9 тисяч га земель ГО "Товариство мисливців і рибалок "Кедр". Про це вона повідомила виданню "Дзеркало тижня. Україна".

Кужель має намір оскаржити цю постанову в адмінсуді, оскільки при її прийнятті було порушено регламент: проект, датований 20 грудня, по суті, був внесений в зал 21 грудня, без обговорення в комісіях.

Фото "Української правди"

Фото "Української правди"

Як повідомлялося, минулого тижня громадська організація "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" отримала в довгострокове користування терміном на 25 років мисливські угіддя загальною площею 8836 гектарів на Південному узбережжі Криму: на територіях Маломаякської, Ізобільненської сільради і Партенітської селищної ради.

Ця організація була зареєстрована 12 листопада 2008 року за тією ж поштовою адресою, що й скандальна резиденція Віктора Януковича "Межигір'я" в Нових Петрівцях.

Спікер ВР Криму Константинов тричі був змушений ставити на голосування питання і оголошувати незаплановану перерву, поки за нього все-таки не проголосували.

"Виховна бесіда з депутатами проходила у вигляді наради фракції регіоналів. Депутати усвідомили і постанову затвердили", - відзначає автор статті.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Ню-ню 26.12.2011 15:51
Цитую Кокс:
Журналюги,яким боком до цього Тулуб?

"Читалюга Кокс", журналюга, перепечатавший сие с "ЗН", просто забыл напомнить непросвещенным: Тулуб - один из соучредителей и совладельцев вышеупомянутого "Кедра". А в компашке с остальными - обычные подставные лица - хоть "Кедром" называй их, а хоть "Бамбуком". По такому же принципу и "Межигорье", оттяпанное под бумаги "Кедра", формально можна было бы называть тулубовой землей. Но обычно озвучивается другая фамилия - какая-то на "Я".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Кокс 26.12.2011 10:33
Журналюги,яким боком до цього Тулуб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100