реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області вважає, що ситуація з порушеннями правопорядку навколо торговельно-розважального центру «Любава» покращилася. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомила начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Валентина Колчіна.

5634c15e72409688602c9f40f3e9b822

- Органи прокуратури постійно здійснюють моніторинг засобів масової інформації, - наголосила Валентина Миколаївна. - Саме зі ЗМІ прокуратура дізналася про систематичні порушення правопорядку неповнолітніми поблизу черкаського ТРЦ «Любава».

З метою врегулювання ситуації прокуратура звернулася з листами до органів державної профілактики. Поблизу «Любави» було організоване систематичне патрулювання. Проведено роз’яснювальну і профілактичну роботу.

В результаті було складено 63 адміністративні протоколи, з них 32 за розпиття неповнолітніми спиртних напоїв в громадських місцях, 25 за куріння, 2 за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння, 2 за невиконання батьками обов’язків виховання дітей та 1 за дрібне хуліганство.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+15 #2 Черкасчанин 26.04.2018 22:04
Шановна Прокуратура!А как ВЫ думаете,куда эти дети переселились с Любавы?Может надо все-таки системно заниматься порядком в городе,а не ждать новостей из интернета про такую же тусовку на летней площадке Макдональдса ,например,или Хрещатик Сити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Пошливы 26.04.2018 20:38
Эти недоросли уважают только силу. Пару ударов дубинкой не по голове, нет, там пусто. По рукам и ногам и завтра там никого не будет, уж поверьте мне...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100