реклама

реклама

Поліція Золотоноші знайшла трьох підозрюваних у підпалі місцевого грального закладу. У поліції підозрюють, що мала місце боротьба конкурентів у сфері грального бізнесу між собою.

11

Про це пише газета «Вечірні Черкаси» в номері від 23 травня.

Повідомляється, що підозру оголосили трьом чоловікам віком від 32 до 43 років. Усіх їх затримано. Під час затримання вилучено зброю і набої.

Нагадаємо, що в ніч проти 11 травня невідомі кинули «коктейль Молотова» у місцевий гральний заклад. Живцем згорів один із відвідувачів Микола Пилипенко. Згодом помер у лікарні від опіків Роман Петриченко. У стаціонарі досі перебуває охоронець Олександр Безпальчев. Чоловік отримав 40% опіків тіла. У нього обгоріли руки, ноги й обличчя.

– Підозрюваним загрожує покарання за санкцією статті 194 – умисне знищення чи пошкодження майна, що спричинило загибель людей чи інші важкі наслідки, – каже керівник Центру комунікації із засобами масової інформації Черкаської поліції Дмитро Грищенко. – Ця стаття передбачає покарання від 3 до 15 років. Думаю, прокурори проситимуть обвинуваченим по 10 років ув’язнення.

Начальник Золотоніського відділу ГУ НП області Олександр Охріменко подробиць затримання не розкриває.

– Ми підозрюємо, що мала місце боротьба конкурентів у сфері грального бізнесу між собою, – заявив Олександр Охріменко. Після інциденту міська рада Золотоноші розглядатиме можливість повної заборони гральних закладів у місті.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Продовжуйте працювати 24.05.2018 12:18
Покищо поліцейські спрацювали добре. Але ж треба, щоб "дожали" не тільки виконавців злочину, а й замовників!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100