реклама

реклама

Із 4 до 7 червня в Черкасах триватимуть Дні сталої енергії.

Упродовж тижня на різних локаціях міста відбуватимуться просвітницькі заходи як для дорослих, так і для дітей. Їм розкажуть, навіщо берегти енергію, як це можна роботи та яким чином це впливає на наше довкілля.

1_1161

Стартують Дні сталої енергії в понеділок, 4 червня, о 10.00 на площі біля Черкаської міської ради (вул. Б. Вишневецького, 36). Кілька днів поспіль в обласному центрі проводитимуть різні виставки, тренінги, майстер-класи, екскурсії, інтерактивні ігри та науковий пікнік, повідомляє сайт Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що з 15 березня 2012 року Черкаси стали підписантом Угоди Мерів. Вона, серед іншого, передбачає скорочення споживання енергії та власних викидів СО2 щонайменше на 20% до 2020 року. Відтак, це сприятиме розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

У рамках цієї Угоди кожне місто щороку проводить Дні сталої енергії.

Загалом же Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді щороку в червні у всій Європі проходять заходи, спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 vlad 03.06.2018 23:39
А кто не хочет, того заставим ведь скоро опять поднимут оплату за газ. Житы по-новому :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Илон Маск 03.06.2018 22:29
Дармовой энергии в природе как воздуха. Отбирай мощность-нехочу. Разница только в том, что за пользование воздухом не взымают плату. Пока. А такую же дармовую энергию всегда будут продавать, набитую в аккумуляторы. Но не встраивать мобильные установки по отбору мощности, никак не нарушающие экологию, там где Вам пожелается. Без разницы в Антарктиде при полярной ночи или в Сахаре. Солнечные панели и ветрогенераторы уже прошлое. Неудобны, как минимум. Следите за ростом емкости и соответственно мощности появляющихся на рынке новых аккумуляторов с паралельным уменьшением их габаритов. Иначе бы мы не затевали ни Тесла проект, ни умный дом, ни .... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100