реклама

реклама

В рамках відзначення міжнародного дня захисту дітей працівники Черкаського сервісного центру МВС 7141 запросили до себе в гості та провели екскурсію для учнів загальносвітньої санаторної школи-інтернат №14.

DSC_0096

Дітям розповіли чим характеризується якісний державний сервіс та які послуги можна отримати у територіальних сервісних центрах МВС області.

Всі бажаючі мали змогу наглядно побачити процедуру прийняття теоретичних та практичних іспитів на отримання права керування транспортним засобом та особисто спробувати свої сили в складанні теоретичних іспитів в екзаменаційному класі сервісного центру.

Долучилися до заходів і працівники патрульної поліції міста Черкас, які в свою чергу нагадали учням основні правила дорожнього руху, та детально розповіли про поведінку їх на дорозі та на відпочинку під час літніх канікул. А ще продемонстрували дітям роботу патрульних автомобілів, ознайомили з стрілецьким тиром та показали кімнату, де поліцейські проходять «психологічну смугу».

Організатори підготовили та вручили маленьким гостям наглядні сувеніри, які нагадуватимуть про прості речі, що рятують життя та виявляють повагу учасників дорожнього руху, інформаційні листівки про послуги сервісних центрів МВС та звичайно морозиво та прохолодні напої, які так доречні в літню жарку погоду.

Судячи з реацкції та відгуків дітей їм надзвичайно сподобалася екскурсія і вони б з задоволенням повторили її ще раз…

прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100