реклама

реклама

Лисяни днями вийшли на черговий протест відчаю, перекривши автотрасу державного значення Звенигородка-Київ.

 

04092018223605277

Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

Уже півроку люди просять владу залатати ями, але, крім обіцянок так нічого і не отримали. Капітально дорогу не ремонтували як мінімум років десять, кажуть жителі райцентру.

Люди вже не раз просили обласних шляховиків звернути увагу на лисянські дороги. І навіть цієї весни перекривали дорогу. Відразу після акції тоді активісти одержали листа такого змісту: «Відповідно до окремого доручення Укравтодору №78 ОД від 19.03 2018 року ліквідацію ямкового ремонту на дорогах міжнародного значення необхідно закінчить до 01.05. На дорогах національного та регіонального значення до 01.10 2018 року».

Причина руйнації дороги – інтенсивний рух перевантажених фур. Через них тріщать і стіни навколишніх будинків, адже дорога тягнеться майже через усю Лисянку, а на деяких ділянках проходить буквально під вікнами будинків.

Кілька днів тому облвтодор все-таки почав роботу: найбільші ями частково засипали щебнем. Заступник начальника обласної служби автомобільних доріг пояснив, що ділянку від Звенигородки до Лисянки уже залатали, а на продовження робіт не вистачило грошей. Лисяни «не згодні далі залишатися в ролі пасинків і терпіти такі знущання», адже дороги навколо Лисянки у всіх напрямках відремонтовані, лише тут, кажуть, «ніби якесь прокляте місце».

Нагадаємо, раніше жителі Лисянки вже кілька разів перекривали дорогу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Думка 08.09.2018 10:47
Коли нарешті у можновладців появиться хоч трішечки совісті і вони почнуть ремонтувати дорогу Умань-Черкаси-Золотоноша? На вказаній дорозі глибина ям сягає від 10 до 20 см, що створює реальну небезпеку для учасників дорожнього руху. На дорозі попереджувальні знаки про небезпеку відсутні, патрульних поліцейських також немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дональд Трамп 07.09.2018 18:29
Как мама бондаренка таксует по этим дорогам ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100