реклама

реклама

Весною цього року, сервісні центри МВС запровадили нову послугу - можливість складання іспиту з ПДР іноземною мовою. Тому, для багатьох іноземних громадян, які працюють чи навчаються в Україні, стало значно легше складати теоретичну частину іспиту на право керування транспортним засобом. Цією можливістю вже скористалося багато іноземців в різних регіонах України, а сьогодні їх ряди поповнив і Рінде Ханс, громадянин Норвегії, який працює в нашій державі та має посвідку на постійне проживання в Україні.

DSC_0279

Рінде Ханс успішно пройшов навчання в одній з черкаських автошкіл та виявив бажання скласти іспит з ПДР в сервісному центрі англійською мовою.

Перед початком складання іспиту працівники сервісного центру проконсультували чоловіка про порядок складання теоретичної частини іспиту іноземною мовою, і після відведеного на це часу, привітали його з успішною здачею.

прес-служба РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Повезло 16.09.2018 21:25
Вытянул счастливый билет, который, судя по фото, ему даже подарили на память, как черкасский сувенир. Теперь, когда вернётся в Норвегию, пойдёт на обычные двухнедельные курсы, сдаст теорию на компе и вождение на машине, - получит нормальные европейские, не сувенирные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Гроші 15.09.2018 08:45
Цікаво, скільки коштує така послуга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100