реклама

реклама

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та Управлінням агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації — партнери. Відповідний договір про співпрацю підписали ректор Олександр Черевко та начальник управління Ігор Колодка.

DSC_0057

Сторони зобов’язалися шляхом об’єднання своїх зусиль спільно діяти в сфері освіти і наукової діяльності для досягнення спільних цілей і вирішення низки завдань.

Це реалізація вітчизняних і міжнародних наукових проектів, стажування, підвищення кваліфікації науково-педагогічних та наукових працівників, проведення практики студентів, організація семінарів, конференцій, ділових зустрічей, круглих столів з актуальних питань аграрної науки, надання бази для апробації науково-дослідницької роботи. Сторони проводитимуть спільні наукові дослідження в аграрній галузі, обмінюватимуться науковою інформацією, результатами проведених досліджень. Планується видання спільних наукових публікацій, монографій, підручників, навчальних посібників, взаємне інформування про наукові досягнення.

DSC_0053

— Усі ці заходи спрямовані на якісну підготовку фахівців з вищою освітою, — зазначає Олександр Черевко. — Адже Черкащина — аграрна область, тому ми повинні готувати кваліфікованих спеціалістів, які мають попит на ринку праці і відповідають вимогам роботодавців. Із цією метою ми зустрічаємося з керівниками підприємств, налагоджуємо з ними співпрацю. Нещодавно президент групи компаній «PetRus» Людмила Русаліна запровадила шість стипендій по 3 тисячі гривень тим студентам, які першими прийдуть на оплачувану практику на одне з підприємств групи компаній «PetRus». Така співпраця відкриватиме нам нові можливості, а нашим випускникам та студентам — перспективи працевлаштування з гідною заробітною платою.

— Ділові стосунки між управлінням агропромислового розвитку Черкаської ОДА та Черкаським університетом налагоджені вже давно. Торік на базі університету були проведені курси з підвищення кваліфікації начальників управлінь агропромислового розвитку РДА Черкаської області розпочали роботу. Наші фахівці співпрацюють із науковцями навчально-наукового інституту природничих наук. Переконаний, що договір дозволить охопити ще багато важливих напрямів роботи, яка буде взаємно вигідною і корисною, — зазначив Ігор Колодка.

Про це повідомляє сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #1 Вася 29.10.2018 08:37
Гроші за Золоту Підкову коли вернеш???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100