реклама

реклама

У місті наразі через крадіжки 28 люків не мають кришок, під час ранкової наради повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

1541401090-257 Про це повідомляє Zmi.ck.ua.

«Це каналізаційні люки, люки мережі "Укртелеком", Черкаської ТЕЦ , управління вуличної інфраструктури і так далі. Прошу підготувати звернення до Міністерства внутрішніх справ, Нацполіції з питань перевірки пунктів металобрухту на наявність кришок люків. Усі ми знаємо, куди ці кришки люків йдуть. Пора вже закрити ці пункти нелегальні в дворах, будинках, сараях, гаражах і так далі. Скільки раз ми з цим боролися, а проблема залишається», – сказав керманич міста.

У профільному департаменті під час наради міському голові доповіли, що з цього питання до поліції неодноразово зверталися, втім, щоразу отримували відписки, що перевірки проведені, усе добре.

Міський голова, зі свого боку, заявив, що міська рада буде публічно звертатися до начальника обласного управління Нацполіції Валерія Лютого стосовно нереагування на проблему.

Нагадаємо, у листопаді минулого року в Черкасах через відкритий люк загинув 6-річний хлопчик.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Черкащанин 05.11.2018 23:49
Скільки поліцією відкрито кримінальних проваджень за фактами крадіжок люків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Ностальгия 05.11.2018 18:17
Люки, металлолом... родная тема. Мог бы поделиться с полицией куда пропадают люки и где их искать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Дональд Трамп 05.11.2018 14:55
Воруют уже не один год,а обращаться в полицию решили только в этом году,украл-на месте расстрел,уже на следующий день воровство прекратится и не только крышек.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 вождь 05.11.2018 14:50
Точно такий-же бардак, як у міськвикинкомі, а може навіть більший, панує сьогодні і в поліції. Точно так, як толя дотримується закону встановлюючи ларьки по всьому місту і торгуючи землею, посадами і т.д. так і поліція кришує гральний бізнес і пункти прийому металу і т.д. А листів з міськвиконкому в поліції "бояться" так, як толя боїться звернень громадян і скарг своїх опонентів (то все політика). І "специ" і там і там майже одного рівня кваліфікації, що прагне до нуля. Так що завжди потрібно починати з себе, а не ображатись на дзеркало коли морда в ньому не подобається. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 ДЖЕКО 05.11.2018 14:38
Кумедно звучить, коли Бондаренко побивається про вкрадені металеві кришки. Свого часу у багатьох домоволодіннях Лисянського району зникали металеві речі і осідали у Бондаренківсько му пунткі прийому. І зараз він вішає лапшу, що "залізякою" його називали за характер. А, взагалі, Бондаренко банальний .рехун, і .орюга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100