Депутати Тальнівської міської ради вдруге не проголосували проект рішення «Про звернення до Верховної Ради України щодо необхідності ухвалення антиолігархічного пакету докорінних перетворень» та не підтримали використання революційного прапора ОУН.

041120181618093852 Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

У проекті рішення стосовно червоно-чорного прапора пропонувалося:

«Рекомендувати підняття біля адміністративного будинку Тальнівської міської ради, а також на будівлях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування, революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв, згідно з додатком».

За антиолігархічні закони та червоно-чорний прапор проголосували міський голова Олексій Юрченко, депутати-свободівці Віталій Шуляк, Тетяна Моряк; Олег Сноз із «Укропа», депутати від «Блоку Петра Порошенка» Віталій Накоп’юк, Тетяна Жоломко та Тетяна Геращенкова із «Батьківщини». Всього 7 із 19 присутніх. Решта хоч і позиціонують себе із патріотичними партіями, знайшли причину, щоб не підтримати: не голосували або утримались. Серед них Олексій Неділько та Володимир Швець, які нагороджені відзнакою «Холодний Яр», що має зображення прапора ОУН.

Проваливши голосування по цих питаннях, обранці прийняли Звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення ціни на газ для населення. Перед голосуванням вони внесли декілька поправок та видалили вимоги до влади.

Олег Шатайло

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Volodymyr Rebel 07.11.2018 23:51
Десь я читав цікаву(вельми повчальну річ): "Якщо жовто-блакитного прапора для наведення ладу віявиться замало - до вас обов"язково прийдуть люди з червоно-чорним!"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Гроші 07.11.2018 13:19
Одна політична сила вирішила встановити монополію на патріотизм. Набридло вже це маніпулювання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100