Депутата обласної ради Анатолія Бондаренка переобрано на посаді голови Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина». Відповідне рішення одноголосно прийнято делегатами звітно-виборчої конференції організації, яка проходила у Черкасах у суботу 10 березня.

Анатолій Бондаренко очолив черкаську "Батьківщину" після президентських виборів, на яких програла Юлія Тимошенко

Анатолій Бондаренко очолив черкаську "Батьківщину" після президентських виборів, на яких програла Юлія Тимошенко


 Як повідомляє сайт «Про Головне» до приміщення, де відбувався захід, окрім запрошених делегатів, підтягнулося і кілька нещодавно виключених із партії «бійців» і членів проголошеної ними в Золотоніській міській раді фракції «Батьківщина без Томенка». З собою вони принесли і чималі стоси ідеологічної «зброї» у вигляді антибондаренківських листівок. Утім, зусилля золотонісців-розкольників не були оцінені так, як вони того бажали.

«Так склалось, що в опозиційній боротьбі, коли було ув’язнено нашого лідера Юлію Тимошенко, лідерів інших політичних сил, «Батьківщина» вистояла і залишилась найбільшою, — наголосив у своєму виступі Анатолій Бондаренко. — За це ми частково можемо «подякувати» і Партії регіонів, бо вона провела жорстку чистку наших лав на предмет наявності «тушок» і зрадників. Тепер, під час парламентської кампанії ми маємо у відповідь так, як кажуть українці, коли прощаються, подякувати Партії регіонів, щоб з її кадрів більше нікого не залишилось при владі».

Делегати конференції вирішили "не міняти коней на переправі"

Делегати конференції вирішили "не міняти коней на переправі"


Підтримуючи Бондаренка, депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький запропонував піти далі і попросити у Юлії Тимошенко пробачення за те, що Черкаська партійна організація здала її результат на президентських виборах.

«Бо ви ж гляньте, у нас не просто тушки, а падлюки якісь, — емоційно охарактеризував перебіжчиків від «Батьківщини» у парламенті Булатецький. – Тому ми маємо від імені конференції попросити в Юлії Тимошенко пробачення і запевнити її, що тепер саме черкаська обласна організація зробить усе можливе і неможливе, щоб її визволить з-за грат».

реклама

Коментарі  

 
+3 #54 Марта 15.03.2012 15:08
Цитую Гаврилов:
А дійсно Гресь схожий на Попандопуло...........


Можливо, тільки з запитами та мріями пана-отамана Гриціана Тавричеського, та бійців так званої «банди», що очевидно були загоном місцевої самооборони батька Махно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #53 Мойша 13.03.2012 16:00
А на фоне этого возможно выиграет некто Мушиек. Нигде не светится, ушел в тень, но когда будет нада, да еще при поддержке киевского кума.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #52 Гаврилов 13.03.2012 14:10
А дійсно Гресь схожий на Попандопуло...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #51 патріот 13.03.2012 13:19
Толя! В якому солярії засмагав?В турецькому чи єгипетському? Скільки проплатили за розвал міських осередків, та за бруд вилитий на порядних людей?Молодець чунган-чук, під циганів косиш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #50 Золотоноша 13.03.2012 11:43
Цитую ПОЧЕМУЧКА:
Цитую Баба Параска:
Шановний Анатолій!Ти дуже самовпевнений .Спустись на землю.Ти для нас ніхто.Багато честі для тебе, щоб ми тебе пікетували.Делегатам конференції була роздана інформація, що сьогодні ми , а завтра вони.Майже всі нас підтримували, а результат побачимо після виборів.

Наслышана о ваших геройствах и преклоняюсь пред такими людьми. Но защищать Поляха. Кого вы защищаете и отстаиваите? Это первая продажная тушка, которая уже взяла деньги от регионалов. Просто чей то проплаченый проект.Этому человеку верить то нельзя.

Та чомусь вони з Поляхом падали під колеса автозаку, а ти почемучка в цей час прислужував Соколану та Томенку, а тепер Говоркову обслуговуєш.Це та що оцінить ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #49 Золотоноша 13.03.2012 11:39
Цитую Чорнобаєвець:
Далеко вам всім до Томенка. Ой як далеко. Складається враження, що золотонощина сидить і проплачені люди все це пишуть.Полях рветься до влади. Він не зробив бувши у ній і на мізинець того, що зробив Томенко.Томенко- оце особистість.

Якби не оця "особистість" то може б і в "БАТЬКІВЩИНІ" більше толку було б. Чого ж ця "особистість" до цього часу не створила Блок Томенка, як планувала? А то і зараз ховається за тендітні плечі Юлі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #48 Вау 13.03.2012 11:35
Цитую Микитка:
Цитую вау:
[quote name="Коля з Драбова"]Вобще то Томенко хлопець хороший. І в тушки не подався.Незнаю що за наєзди тут.Я поважаю Миколу. Такіх би побільше "поганіх" хлопців-жили б краще.
Відчувається, що з Драбово........

ВАУ.Умийся. Тоді будеш про щось лепетать. Очі після пянки роздири.[/quote А я то думаю чого це так Драбів процвітає, а це Коля -патріот їм так допомагає....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #47 Баба Параска 13.03.2012 11:28
Почемучка!А причому тут Полях?Про нього взагалі мови немає ніде.Це ви його боїтесь.Ми кажемо ,що Томенко з Бондаренком обідили не Поляха,а всю міську партійну організацію.Тих людей, які дійсно вірні ідеалам Юлі.А якщо томику і боді заважає Полях, то по чоловічому з ним одним побалакайте ,навіщо ж всих гребти під свою вшиву гребінку.Але ж де ви бачите чоловіків?Хіба що Полях, видний дядько, а то сама лиса шкарлупа.Доречі : ти що передавав Поляху гроші від регіоналів, скільки собі урвав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #46 Ужасть 13.03.2012 11:01
Цитую Марія:
Цитую Партизан:
А Гресь так із землянки і не виліз і не знає що звітньо-виборна конференція відбулась...

Партизан. Вилазь уже ти із землянки. Чого за другіх розписуєшся. Давай. прапор в руки в преде. Сидіть і гавкать із-за забору в нас всі можуть.

Мы ждем когда Булатецкий ЕЖЕДНЕВНО и ВЕЗДЕ будет ходить в майке "Юле-волю", а пан Катеринчук с вилами в руках.
А то заклыкать все мастера. Вернее, загребать каштаны из костра чужими руками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #45 Петро Федорович 13.03.2012 10:55
Та що Ви пристали до Греся, ця людина ніколи не мала своєї точки зору, він же працював до цього в Обществе потерявшее совесть (ОПС) і це все сказано, з нього такий БЮТовець як із Попандопуло воїн...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100