реклама

реклама

image.php Відповідний проект рішення, який виноситиметься на найближче засідання виконкому,  та презентацію головного фінансового документу, за яким житимуть Черкаси наступного року, представила для керівництва міста, депутатів та членів виконкому  директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган.

За її словами, Верховна Рада України вже розглянула проект державного бюджету на 2019 рік у першому читанні. Це дає можливість органам місцевого самоврядування розглядати проекти міських бюджетів, йдеться на сайті Черкаської міської ради.

До 1 грудня цього року Верховна Рада має розглянути проект державного бюджету у другому читанні. Тож після  цього стане відома сума трансферів і субвенцій, які отримають міста.

– Вперше пропонуємо до розподілу увесь ресурс на 2019 рік. Без врахування офіційних трансфертів державного бюджету за соціальними програмами та, звичайно, перехідного залишку. За дорученням міського голови враховані найбільш важливі соціальні та інфраструктурні об’єкти бюджету розвитку. Повністю забезпечили видатки на заробітні плати бюджетникам,енергоносії та захищені статті видатків. Інші проіндексовані на інфляційний коефіцієнт. Враховані затверджені радою програми,об’єкти громадського бюджету,що будуть визначені переможцями, – розповіла Наталія Джуган.

Ознайомитись із проектом рішення виконавчого комітету "Про проект рішення міської ради "Про міський бюджет на 2019 рік» та презентацією можна на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Гроші 22.11.2018 00:02
Cкільки десятків мільйонів передбачено на оглядові майданчики і питні фонтанчики?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 бух департамент 21.11.2018 19:05
привід напитися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ЮЗР 21.11.2018 18:59
Тралики купляйте! 8) дурачьё
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100