реклама

реклама

Головним капіталом особистості є енергетичний ресурс і люди. Зірковий психолог з Черкащини Наталія Холоденко розповіла про те як зберегти життєві сили, пише “Главред”.

Snymok-15-737x668-500x453

– Можна поцупити гроші, золото, техніку, і це зрозуміла крадіжка, але якщо у людини є енергія, оптимізм, віра в себе, команда, підтримка, вона знову відновиться, – розповідає Наталія Холоденко.

– Твій головний капітал – енергетичний ресурс і люди. Найстрашнішим злочином є крадіжка життєвих сил, знецінення твоєї особистості, плітки, вчинки за спиною, обман. Ти не можеш це перевести в тверду валюту, але еквівалент втрати існує, – додала психолог.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Экс коллега 27.01.2019 14:16
Бред. Психолог каждый из нас. Наталья раньше чуть что нюни распускает ( работали вместе в театре ) вообще не понятно когда и как она стала " психологом"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Макар 27.01.2019 00:51
Маячня якась, а не психологія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Богатые тоже крадут 26.01.2019 20:48
Вагонами. И их главный капитал прирастает так же, как и энергетический ресурс, за счёт бідних. Их обмана, знецінення особистості,... . А бедным да, красть нельзя. Они должны строго следовать 8й заповеди. А то життєві сили багатих підірвуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100