реклама

реклама

25 січня до сервісного центру МВС Черкас звернулася власниця Volkswagen Golf, 2004 року випуску, жителька Шполи, щоб зареєструвати свій автомобіль. Жінка нещодавно придбала його в Польщі та розмитнила згідно з чинним законодавством.

golf 2 (1)

Однак, після перевірки автомобіля по діючим реєстрам та огляду експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС України, було встановлено, що частина номера кузова перебита не в заводських умовах.

У зв`язку з цим було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції, яка і проводитиме подальшу перевірку виявленого факту.

golf 2 (2)

До уваги потенційних покупців авто: для того, щоб вберегти себе від купівлі транспортного засобу із перебитими або переробленими  номерами кузова чи двигуна, варто звертатися  до сервісного центру МВС для оформлення безкоштовного електронного договору купівлі-продажу та подальшої перереєстрації. При цьому здійснюється експертний огляд автомобіля, метою якого є звірка ідентифікаційних номерів та перевірка реєстраційних документів.

Прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100